Tanévzáró istentisztelet 2020.06.14. 10:00

A koronavírus-járvány miatt minden gyülekezeti alkalom határozatlan ideig elmarad.

A 2020. március 14-én megjelent püspöki körlevél útmutatása alapján és saját felelősségünk tudatában 2020. március 16-tól kezdve bizonytalan ideig nem tartunk sem istentiszteleti, sem egyéb gyülekezeti alkalmat. Tisztelettel kérjük, hogy a meghirdetett állami, orvosi előírásokat tartsa be mindenki! Maradjunk otthon! Fegyelmezett és józan döntésekre van szükségünk a következő időben. Vigyázzunk egymásra, keressük egymást telefonon, erősítsük a másikat, hiszen felelősséggel tartozunk önmagunk, szeretteink, illetve minden embertársunk iránt.

  1. A következő hetek során jelentkezünk olvasható áhítatokkal, rövid videóanyagokkal és minden vasárnap imádsággal és igehirdetéssel. A Répce Tv minden vasárnap 9:50-kor vetíti ezeket, de az igehirdetést kinyomtatva is eljuttatjuk azokhoz, akik online nem férnek hozzá.
  2. Bibliaórai csoportunkkal Márk evangéliumának passió történetét olvastuk közösen. Biztatunk mindenkit továbbra is a lelkes igeolvasásra. Szerda délutánonként az aktuálisan következő szakaszról osztunk meg igeolvasást segítő gondolatokat, kérdéseket.
  3. Kövessék facebook oldalunkat és gyülekezeti honlapunkat, ahol rendszeresen adunk közzé áhítatokat, gondolatokat.
  4. Természetesen, akinek félelme van, beszélgetni szeretne a kialakult helyzetről, lelkészi segítségre szorul, vagy halaszthatatlan kazuális szolgálattal kapcsolatban érdeklődne, gyülekezetünk lelkésze telefonon elérhető:Baranyay Bence         telefon: +36 20/778-9574      email: repcelak@lutheran.hu

Szeretettel várunk minden érdeklődőt alábbi alkalmainkra!

Böjti áhítatok


Minden szerdán 16:00 órakor – Bibliaóra

2019 novemberétől újraindulnak a bibliaórák gyülekezetünkben. A reformátori elv szerint a Biblia önmagát magyarázza, de ez nem jelenti azt, hogy ne lennének súlyos kérdéseink, kétségeink, vagy izgalmas felfedezéseink és örömteli élményeink Isten igéjét olvasva. Vegyük kézbe új lendülettel és Lélekkel a Bibliánkat! Sok szeretettel várunk minden érdeklődőt a répcelaki gyülekezeti terembe!


Minden szerdán 17:30-kor – Bibliaóra Csánigon

Csánigon családoknál gyűlünk össze, hogy Isten igéjét olvasva készüljünk Urunk eljövetelére. Találkozzunk  kedden 17:30-kor! További információ a lelkészi hivatalban.